Διαμονή

featured_header12-01

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ταΰγετος βρίσκονται στο παραδοσιακό χωριό Εξωχώρι, στους πρόποδες του Ταυγέτου και πάνω από τον μεσσηνιακό κόλπο. Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε νεόκτιστες πέτρινες κατοικίες, αμφιθεατρικά χτισμένες, ώστε να έχουν όλες θέα τόσο στο βουνό, όσο και στις ακρογιαλιές της Καρδαμύλης.

Οι κατοικίες είναι κτισμένες σύμφωνα με τα πρότυπα της παραδοσιακής μανιάτικης αρχιτεκτονικής και εναρμονισμένες με το φυσικό και αρχιτεκτονικό τοπίο του Εξωχωρίου.

Τα διαμερίσματα αποτελούνται από δύο ενιαίους χώρους, διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση και είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό, ώστε κατά την παραμονή σας να έχετε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Όλα  έχουν ιδιωτική βεράντα  με απεριόριστη θέα στον μαγευτικό Ταΰγετο από τη μία και στο μεσσηνιακό κόλπο από την άλλη. Στη βεράντα έχουμε τοποθετήσει ξαπλώστρες και τραπεζάκια για να χαρείτε τον ήλιο της ημέρας και τη δροσιά της νύχτας.

Πάνω από όλα όμως θα σας συνεπάρει η  μοναδική τοποθεσία του συγκροτήματος, το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων.

 

Κάντε κράτηση